Od dnia 9 do 12 listopada zapraszamy na Dni Gęsiny.
W tych dniach będą mogli Państwo skosztować gęsiny w nieoczywistych odsłonach m.in. z duszonymi figami. Poniżej przedstawiamy szczegóły menu.
Udo z gęsi w sosie z duszonymi figami - 39,00zł z kluskami szarymi i kapustą czerwoną.
Pierś z gęsi z sosem kurkowym - 39,00zł z kluskami szarymi i kapustą zasmażaną.
Bulion z gęsi z kluseczkami kładzionymi - 12,00zł
Rezerwacja stolików tel. 882 146 917.
Karczma Tatrzańska
Kobiór, ul. Beskidzka 5
DK1, przy stacji BP
Telefon: 882 146 917
Czynne:
poniedziałek - piątek od 9:00 do 22:00
sobota od 10:00 do 22:00
niedziela od 10:00 do 21:00
kuchnia zamknięta na 30 min przed zamknięciem lokalu
Robert Ptak manager
telefon: 882 146 918
e-mail: r.ptak@karczma-tatrzanska.pl
Dział Marketingu
e-mail: marketing@karczma-tatrzanska.pl