Gęsina na św. Marcina

W dniach od 9 do 12 listopada w naszej karcie zagoszczą specjalne dania przygotowane na tę okazję. Będzie można powrócić do smaków z przed lat kiedy to gęsina była mięsem popularnym i gościła na naszych stołach.

 

Nasi kucharze przygotują:

Bulion z gęsimi żołądkami i kluskami kładzionymi 11,-
Udko z gęsi pieczone z cydrem w ciemnym sosie z jabłkami, kluski ciemne, kapusta zasmażana 39,-
Pierś z gęsi duszona z sosem kurkowym, kluski śląskie, kapusta czerwona na ciepło 39,-

Zapraszamy!
rezerwacje: 882 146 917

Karczma Tatrzańska

Kobiór, ul. Beskidzka 5
DK1, przy stacji BP
Telefon: 882 146 917


Czynne:
poniedziałek - piątek od 9:00 do 22:00
sobota od 10:00 do 22:00
niedziela od 10:00 do 21:00
kuchnia zamknięta na 30 min przed zamknięciem lokalu
Robert Ptak
manager
telefon: 882 146 918
e-mail: r.ptak@karczma-tatrzanska.pl

Dział Marketingu
e-mail: marketing@karczma-tatrzanska.pl