Śledzik czyli ostatki!

Śledzik czyli ostatki!

Ostatki, czyli śledzik, to okres hucznych imprez, które zwiastować mają nadchodzący okres postu i wstrzemięźliwości. Trzeba wtedy jeść dużo i tłusto, a cała uczta kończy się śledziem, który symbolizuje potrawę postną i nadchodzący okres przygotowań do świąt wielkanocnych. Zapraszamy więc na postne dania:

Śledź w oleju z ogórkiem kiszonym
Śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulą
Śledź w musztardzie i jogurcie
Śledź Paco
Półmisek śledziowy dla 4 osób


A do śledzika - tradycyjna popitka! W tym dniu PROMOCJA na białe wódki - 20%

Zapraszamy!

Karczma Tatrzańska

Kobiór, ul. Beskidzka 5
DK1, przy stacji BP
Telefon: 882 146 917


Czynne:
poniedziałek - piątek od 9:00 do 22:00
sobota od 10:00 do 22:00
niedziela od 10:00 do 21:00
kuchnia zamknięta na 30 min przed zamknięciem lokalu
Robert Ptak
manager
telefon: 882 146 918
e-mail: r.ptak@karczma-tatrzanska.pl

Dział Marketingu
e-mail: marketing@karczma-tatrzanska.pl